Masterclass | Laura Verhulst

Ondernemen met impact

Wil je aan de slag met onze gratis worksheet
én toegang tot de eerste les van de Masterclass?

.

27 APRIL 2020: MASTERCLASS VAN LAURA VERHULST

Ondernemen met impact

Laura Verhulst -ook wel gekend als Madam Bakster- is een wereldverbeteraar in hart en nieren en dat merk je in hoe ze haar business runt. Waardegedreven ondernemen is goed voor je omgeving, de samenleving en je medewerkers en is dé manier om je bedrijf duurzaam te doen groeien. 

Wil je meer doen dan enkel geld scheppen? Wil je een positief verschil maken? In de Masterclass van Laura leer je hoe je jouw missie en waarden bepaalt, hoe je die implementeert in je bedrijf en hoe je erover communiceert zodat je ook je impact vergroot. 

Een interview met Laura Verhulst

Laura Verhulst, ook wel bekend als Madam Bakster, vertelt over hoe je als ondernemer een positief verschil kan maken in je omgeving en de wereld.

Maar wat is dat eigenlijk, ondernemen met impact? En is het wel een goed idee? Moet je een grote onderneming zijn om een verschil te kunnen maken? En hoe begin je daar precies aan? We hebben het over waarom impact maken voor Laura zo belangrijk is, en hoe zij dat precies aanpakt.

BINNENKORT: MASTERCLASS VAN EVELINE LEMAHIEU

Online Marketing Bootcamp

Hoe bereik je jouw ideale klant online? En hoe zorg je ervoor dat ze niet gewoon voorbije scrollen, maar ook echt voor jou kiezen? 

Aan het eind van de bootcamp, heb je een marketingstrategie die jou écht klanten oplevert. De customer journey (whut?) kent voor jou geen geheimen meer en met een content plan om U tegen te zeggen, hoef je niet meer te stressen over je volgende post. 

Wat je krijgt:

Levenslange toegang

Je krijgt onbeperkte en levenslange toegang tot jouw Masterclasses. Zo kan je de inhoud verwerken op jouw eigen tempo en de opleiding altijd opnieuw raadplegen.

Praktisch Werkboek

Bij de lessen horen oefeningen die je stap voor stap helpen om de kennis toe te passen op jouw business. Deze kan je afprinten in de vorm van handige worksheets.

Smartass Community

Je volgt de Masterclass samen met gelijkgezinde en inspirerende ondernemers. Met hen kan je onder elke les in gesprek gaan of gedachten uitwisselen.

Wil je een voorproefje?

Ben je benieuwd? Bekijk gratis de eerste les van de Masterclass over ondernemen met impact. Schrijf je hieronder in en we bezorgen jou meteen gratis toegang tot de eerste les van Laura's Masterclass!
.