JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

De Smartass Club

Hét laagdrempelig membership voor ambitieuze ondernemers op zoek naar hun eigen versie van succes, ondersteuning, en positieve vibes!

Wil jij groeien met je zaak en als ondernemer? Een business waarin je ruimte hebt voor je persoonlijk leven?

In de Smartass Club krijg je toegang tot praktische tools en experten die jou vooruithelpen en word je ondersteund door een netwerk van gelijkgestemde ondernemers. (Zonder dat je duizenden euro’s hoeft neer te tellen.)

Herken jij dit?

Dit is wat je zoekt

WAAROM ZOU JE CLUB MEMBER WORDEN?

In de Smartass Club werk je aan jezelf en je zaak met praktische tools. Je claimt terug tijd voor jezelf en neemt controle over hoe je business eruitziet. Zo zet je elke maand een stap dichter bij jouw versie van succes.

Wat zit in je abonnement?

BADASS

SMARTASS
55 excl. btw per maand
  • Betaling van €55 excl. btw per maand
  • 2 live coaching calls per maand
  • Toegang tot Smartass Club Meetups
  • Smartass Club Vault vol met tools

FIRST CLASS

SMARTASS
165
147 excl. btw per kwartaal
  • Je betaalt €147 excl. btw per kwartaal (10% korting)
  • 2 live coaching calls per maand
  • Toegang tot Smartass Club Meetups
  • Smartass Club Vault vol met tools

Word in 2022 lid van de Smartass Club en betaal slechts €44 excl. btw per maand in plaats van €55 excl. btw. Da's 20% korting per maand FOR LIFE!*

*ALLEZ, ZO LANG JE LID BLIJFT.

Over je Smartass Coaches

Een boekhoudster en een marketeer. Nu ja, da’s wat simplistisch uitgedrukt.

Als je bij boekhouder denkt aan een 50-jarige man met grijs haar en een al even grijs maatpak, dan ga je serieus verschieten als je  Julie ziet. Zij maakt cijfers sexy!

Alsof ze nog niet genoeg om handen heeft met het runnen van haar eigen boekhoudkantoor, begeleidt ze daarnaast ondernemers om meer grip te krijgen op hun cijfers met Down To Businezz als Profit First Coach.

Als marketing professional vindt Eveline het de max om te geeken over sales funnels, email marketing, websites en content.  Ze is al 8 jaar zelfstandige en is nog maar 30 en wist als jonkie in de video marketing business grote kleppers als Google en Studio 100 te strikken.

Ook als het over masterclasses en webinars gaat, is Eveline bij wie je moet zijn. Da’s trouwens ook hoe ze Smartass Academy uit de grond stampte.

Samen runnen ze Smartass Academy: leerplatform, podcast en membership voor ondernemers onderweg naar hun eigen versie van succes.

We willen expertise en community naar jou brengen aan een toegankelijke prijs. Wij willen jouw stok achter de deur zijn, de zachte sjot onder je kont om elke maand te werken aan je zaak en de gezellige club waar je jouw business buddies ontmoet.

Je vraagt je misschien nog af...

Deze vinden 2 keer per maand plaats, meestal op een dinsdag om 11 uur.

ABSOLUUT! Ookal stralen Julie en Eveline best wat vrouwelijke energie uit, het membership (en alle Smartass opleidingen) zijn relevant zowel mannelijke als vrouwelijke ondernemers. Wij geloven in leren van elkaar en in balans. 

Je krijgt meteen toegang tot de Smartass Vault, de Replays van vorige Club Calls en Workshops én je kan meteen deelnemen een de live workshops die op de planning staan.

Zowel in de live groepscalls als in de leeromgeving hebben we het over alle pijlers die jou als mens en ondernemer vooruit helpen. Denk maar aan onderwerpen zoals zelfontwikkeling, goals, mindset, money en marketing. 

Yep, kan zeker! Dankzij de laagdrempelige prijs van €55 excl. btw per maand heb je geen grote investeringen nodig om te proeven van de Smartass Club. Je bent ook vrij om eender wanneer je lidmaatschap stop te zetten, no strings attached.

De live calls zijn niet verplicht. Maar we hopen dat ze een onderdeel worden van jouw routine als ondernemer. Laat het ons jouw CEO-time noemen. In de calls kan je stil staan bij je leven en je zaak, bijsturen waar nodig, plannen maken, vragen stellen en connecteren met andere ondernemers. Kan je er niet bij zijn? De opname kan je ook achteraf bekijken in de Club Vault.

Jazeker! Het membership is een heel laagdrempelige manier om je kennis en netwerk te versterken. We staan stil bij of je zaak en leven in lijn liggen met wat je belangrijk vindt als mens en als ondernemer. Minstens even waardevol als je bijberoeper bent, dus! (En je hoeft er geen duizenden euro’s voor neer te tellen!)

In de Smartass Club neem je tijd en ruimte voor jezelf. Sta je stil bij wat jij (anders) wil doen en hoe je ervoor zorgt dat je ook onderweg blij wordt van je zaak en je leven.