DE EARLY BIRD DEAL LOOPT AF IN...

Days
Hours
Minutes
Seconds

Business Bootcamp

Klaar om de agenda, bankrekening en business te creëren die je wil?

WERK 5 WEKEN IN EEN KLEINE GROEP AAN JE GOALS, MINDSET, MONEY & MARKETING!

Claim je plaats + bespaar €240

(EARLY BIRD AANBOD)

business-bootcamp-mockup

Business Bootcamp

EENMALIGE BETALING
990
750 excl. btw
 • Early Bird korting van €240

Waarom heb jij je zaak opgericht?

De kans is groot dat je je zaak hebt opgestart voor meer vrije tijd, meer vrijheid, meer voldoening en/of meer money in the bank.💸

But then: life happens. Een eindeloze to do lijst en de rat race zorgen ervoor dat je constant druk bezig bent.⏰

Maar je agenda, bankrekening en business zien er nog niet helemaal uit zoals je zou willen.🤷‍♀️

Tijd om met gerichte actie je droombusiness te creëren!

Ja, je zal tijd moeten maken om te bouwen aan de zaak en het leven te dat je wil. 🎯

Het goede nieuws? We hebben het stappenplan voor je klaarliggen! 🚀

De Business Bootcamp Formule:
🎯 Glasheldere doelstellingen
💡 Een positieve groeimindset
🤑 Je stappenplan om je winstdoelen te halen
🚀 Een foolproof marketing funnel

business-bootcamp-mockup

Hoe werkt de Business Bootcamp?

Hoe werk je naar je droombusiness?

ZO WERKT DE BUSINESS BOOTCAMP FORMULE:

WEEK 1: GOALS

Glasheldere doelstellingen, daar gaan we voor. Zo weet je precies waar je naartoe wil werken zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Vertrekkend vanuit wat JIJ belangrijk vindt en waar JIJ blij van wordt.

WEEK 2: MINDSET

Eerst is het tijd om los te laten, of het nu gaat over limiting beliefs, je interne criticus, zelfsabotage. Dan gaan we aan de slag met je groeimindset, zodat je durft dromen en klaar bent om succes ook écht te aanvaarden en ervaren.

WEEK 3: MONEY

Nu je weet hoe je droomleven en -business eruit zien, is het tijd om na te denken over hoe je droombankrekening eruit ziet. Zowel op privé als professioneel vlak bereken je wat je wil verdienen en welke omzet en winst je moet draaien om dat te realiseren.

WEEK 4: MARKETING

We zetten een eenvoudige funnel op, zodat je marketing voor jou doet wat moet: jouw agenda (en bankrekening) vullen met de klanten, samenwerkingen en projecten waar je blij van wordt. 

WEEK 5: TEST RUN

Nu komt het, de échte test. Tijdens deze week run jij je leven en je business zoals JIJ wil. Zodat je kan bijsturen wat niet helemaal voor je klopt en kan proeven van waar je naartoe wil. Ben je er klaar voor denk je?

(Maar 4 plekjes beschikbaar)

Werk in 5 weken naar je droomleven en -business

business-bootcamp-mockup

Business Bootcamp

EENMALIGE BETALING
990
750 excl. btw
 • Early Bird korting van €240
 • één betaling van €750 excl. btw

Business Bootcamp

BETALING IN 3 SCHIJVEN
990
250 x3 excl. btw
 • Early Bird korting van €240
 • 3 betalingen van €250 excl. btw

Dit is wat je allemaal krijgt

De Business Bootcamp duurt 5 weken en bestaat uit:

4 VIDEOMODULES (twv €788)

Je krijgt levenslange toegang tot de vier videomodules over goals, mindset, money en marketing.

5 GROEPSCOACHING CALLS (twv €485)

Elke week krijg je de kans om tijdens een live coaching call vragen te stellen aan Julie en Eveline. Deze call gebeurt samen met je kleine vaste groep Business Bootcamp Buddies. Zo kan je ook van elkaars cases en vragen leren én elkaar verder helpen.

WORKSPACE IN NOTION (twv €147)

Elke week krijg je opdrachten die jou dichter bij jouw doelstellingen brengen. In je workspace in Notion kan je notities nemen bij de videolessen, je vooruitgang tracken én de opdrachten maken.

GESLOTEN FACEBOOK GROEP (priceless!)

Je krijgt toegang tot een gesloten Facebook groep met jouw Business Bootcamp Buddies. Daarin krijg je tussentijdse support, kan je vragen stellen én word je accountable gehouden voor je vooruitgang.

Totale waarde van €1420

(Maar 4 plekjes beschikbaar)

Business Bootcamp

business-bootcamp-mockup

Business Bootcamp

BETALING IN 3 SCHIJVEN
990
250 x3 excl. btw
 • Early Bird korting van €240
 • 3 betalingen van €250 excl. btw

Business Bootcamp

EENMALIGE BETALING
990
750 excl. btw
 • Early Bird korting van €240
 • één betaling van €750 excl. btw

Je vraagt je misschien nog af...

De Business Bootcamp start op dinsdag 31 mei en loopt af op donderdag 30 juni.

De Business Bootcamp is ontwikkeld voor ondernemers die terug willen naar wat ze belangrijk vinden en waar ze gelukkig van worden. Los van de FOMO die je aangepraat wordt op Instagram. Je vertrekt vanuit JOUW waarden en maakt op basis daarvan een concreet plan op zowel money- als marketingvlak. Op die manier werk je naar een business die klopt voor jou, naar jouw versie van succes.

De Business Bootcamp start op 31 mei 2022. Dan hebben we de eerste Groepscall, waarin we meteen een workshop rond jouw doelstellingen doen. Het traject duurt in totaal 5 weken tot en met eind juni 2022.

In totaal zijn er 5 Business Bootcamp Calls: elke week eentje.

No worries als je niet live bij een call kan zijn! De coaching calls worden opgenomen en je kan ze achteraf ook bekijken. Je krijgt ook de kans om je vraag op voorhand door te sturen, zodat Eveline en Julie je vraag ook kunnen beantwoorden in de call.

Dat snappen we helemaal! Vooraleer we een grote investering doen in onze zaak, vragen we ons af: “Gaat dit mijn leven gemakkelijker maken?”, “Ga ik de investering terugverdienen?” en “Is dit het juiste moment voor mij?”. Als we op twee van de drie vragen “ja” kunnen antwoorden, gaan. we ervoor.

Investeren in jezelf als mens en ondernemer is niet alleen belangrijk voor je groei, het is ook enorm empowering!

Dat gezegd zijnde: je kan de investering in schijven betalen. Je betaalt dan het bedrag, gesplitst over drie maanden. Op die manier hoef je geen groot bedrag op voorhand op tafel te leggen. Dat maakt het meteen een pak gemakkelijker!

Je kan ervoor kiezen om te betalen in 3 termijnen. De eerste schijf betaal je op het moment van de aankoop. De volgende schijven betaal je telkens een maand later.

Absoluut! Vul bij de betaling zéker de gegevens van je bedrijf in. Dan komen je btw-nummer en facturatie adres automatisch op je factuur te staan. Je ontvangt de factuur in je mailbox van zodra je betaling in orde is.

Elke week wordt telkens één videomodule gedropt na de live coaching call. Je kan de videolessen levenslang bekijken. De eerste module gaat over doelstellingen. In week twee krijg je toegang tot de mindset module. En in week 3 en 4 worden respectievelijk de money en marketing modules gedropt.

Je hebt elke week ongeveer 4 uur nodig voor de Business Bootcamp. Je kan deze uren inplannen zoals je zelf wil. Er is de wekelijkse live coaching call. Om de videomodules te bekijken heb je ongeveer een uurtje nodig. De opdrachten maken duurt 1 à 2 uur, afhankelijk van hoe snel je kiest om te gaan!

Wie zijn je coaches?

Eveline Lemahieu is Marketing expert en bouwt converterende WordPress sites. Ze helpt je om je agenda te vullen met de klanten en projecten waar je blij van wordt.

Julie Van der Mast is Accountant en Profit First Professional. Zij helpt jou om inzicht te krijgen in je cijfers en zorgt ervoor dat jouw financiële plaatje klopt.

Business Bootcamp

CLAIM ÉÉN VAN DE 6 WACHTLIJST PLEKJES:

Business Bootcamp

EENMALIGE BETALING
990
750 excl. btw
 • Early Bird korting van €240
 • één betaling van €750 excl. btw

Business Bootcamp

BETALING IN 3 SCHIJVEN
990
250 x3 excl. btw
 • Wachtlijst korting van €240
 • 3 betalingen van €250 excl. btw