JOUW INVESTERING: €197 excl. BTW
TOTALE WAARDE: €508 excl. btw

Leer magnetisch spreken als ondernemer

Leer jouw stem kennen en bewust inzetten als ondernemer. Maak spreken leuk en magnetisch en maak zo méér impact met je boodschap.

JE KRIJGT METEEN TOEGANG TOT DE MASTERCLASS

magnetisch-spreken-masterclass-mockup

Herken je dit?

Je hoort jezelf spreken in een opname of een video en je denkt “yikes, ik hoor mijn stem niet graag”. 

Het idee alleen al geeft je een ongemakkelijk gevoel. Spreken voor een groep (of soms zelfs in een vergadering) bezorgt je stress en dat is ook te horen aan je stem.

Het lukt je niet altijd om de kern van je boodschap goed over te brengen. Soms gaat de ontvanger in de verdediging, of lijkt het alsof de kern van de zaak verloren is gegaan.

Wat heb je aan het eind van deze masterclass?

01

JE KENT EN HOUDT VAN JE STEM

Je kent je stem en weet perfect hoe je deze bewust kan inzetten. Je spreekt met gemak en intentie en weet hoe je jouw boodschap helder, duidelijk en met impact kan overbrengen.

02

JE STEM IS RIJKER EN AANGENAMER

Dankzij de stemoefeningen van Katrien benut je het volledige potentieel van je stem waardoor je stem warmer en rijker is en daarom ook aangenamer om naar te luisteren.

03

JE SPREEKT VANUIT RUST EN AUTHENTICITEIT

Je probeert niet langer te pleasen of te overtuigen, maar spreekt vanuit je eigen kracht, kennis en authenticiteit. Je rust straalt vertrouwen en expertise uit.

04

JE PUBLIEK HANGT AAN JE LIPPEN

Aan de hand van 5 pijlers (stem, adem, mindset, resonantie en boodschap) leer je magnetisch spreken. Je vindt het fijn om te spreken en je bent minstens even fijn om naar te luisteren.

magnetisch-spreken-masterclass-mockup

MAGNETISCH SPREKEN

MASTERCLASS
508
197 excl. btw
  • Totale waarde van €508 excl. btw
  • Vault met stemoefeningen + cases
  • Meteen toegang tot de masterclass en alle bonussen
  • Inclusief werkboek in Notion met opdrachten en stappenplan
  • Levenslange toegang tot de Masterclass

Dit is wat je allemaal krijgt:

Bij aankoop van de masterclass krijg je toegang tot:

DE MAGNETISCH SPREKEN MASTERCLASS (TWV €197)

Je krijgt levenslang toegang tot de digitale leeromgeving met daarin de masterclass die jou stap voor stap begeleidt om voeling te krijgen met je stem en ook bewust in te zetten in je communicatie. Aan de hand van stem, resonantie, adem, mindset en boodschap leer je magnetisch spreken.

VAULT MET STEMOEFENINGEN (TWV €147)

In deze vault vind je oefeningen om je stem te trainen, rond resonantie en adem. Op deze manier leer je jouw stem beter kennen en vind je gemakkelijk de oefening die je nodig hebt voor jouw situatie.

WORKSHEETS IN NOTION MET JE STAPPENPLAN (TWV €97)

Je krijgt toegang tot een Notion template, met daarin de opdrachten en stappen die bij de Masterclass horen. In Notion kan je niet enkel de opdrachten invullen en oefeningen maken, je kan er ook je vooruitgang tracken én notities nemen bij de lessen. Zo weet je precies waar je moet beginnen!

CASES ROND SPREKEN MET IMPACT (TWV €67)

In deze sessie met Katrien en Eveline gaat het over verschillende situaties waarin jouw stem een belangrijke rol speelt. Denk maar aan spreken voor een groep of een moeilijk gesprek aangaan bijvoorbeeld. Je leert wat er gebeurt in zo’n situatie en wat je kan doen om ook in deze context magnetisch te spreken.

Totale waarde van €508

TIJDELIJK VOOR MAAR €197 EXCL. BTW!

magnetisch-spreken-masterclass-mockup

Ben je klaar om erin te vliegen?

MAGNETISCH SPREKEN

MASTERCLASS
508
197 excl. btw
  • Totale waarde van €508 excl. btw
  • Vault met stemoefeningen + cases
  • Meteen toegang tot de masterclass en alle bonussen
  • Inclusief werkboek in Notion met opdrachten en stappenplan
  • Levenslange toegang tot de Masterclass

Je vraagt je misschien nog af...

Als ondernemer gebruik je jouw stem elke dag. In een (telefoon)gesprek, pitch, meeting, presentatie of video. Jouw stem kan het verschil maken tussen een done deal, of een boodschap die verloren gaat. Door je stem beter te leren kennen, kan je deze ook bewust gaan inzetten in je communicatie.

De Magnetisch Spreken Masterclass bestaat uit verschillende modules: zelfkennis, resonantie, adem, mindset en boodschap. Daarnaast krijg je een pak oefeningen die jou helpen om je stem rijker te maken, waardoor je aangenamer wordt om naar te luisteren en met meer gemak leert spreken. Aan de hand van de cases krijg je inzicht welke tools je in welke situatie kan inzetten.

HEY, IK BEN KATRIEN VAN GEYSTELEN

Als stemcoach help ik ondernemers om hun stem te vinden en hun boodschap op een authentieke, krachtige manier te brengen. Door te werken rond je boodschap, resonantie, mindset, adem en stem, zorgen we dat jouw verhaal impact maakt.

Magnetisch Spreken Maserclass

JE KRIJGT TOEGANG OP 27 JUNI

magnetisch-spreken-masterclass-mockup