JOUW INVESTERING: €197 excl. BTW
TOTALE WAARDE: €491 excl. btw

Leer moeiteloos en authentiek verkopen als founder

In deze online cursus werk je aan je sales mindset en leer je moeiteloos en coachend te verkopen met vertrouwen. Met de handige Sales Toolkit bouw je je eigen Sales Systeem, zodat je consistent kan verkopen.

JE KRIJGT METEEN TOEGANG TOT DE CURSUS

Herken je dit?

Een “typische verkoper” ziet er anders uit dan jij en is ook helemaal niet te vertrouwen. Dus je ziet jezelf niet als een verkoper en wil misschien ook niet verkopen omdat je het ziet als iets “vies”.

Een sales gesprek voelt awkward, opdringerig, vervelend… Je wil helemaal niet iets moeten “verpatsen” en zou liever gewoon mensen helpen. Je weet niet goed hoe je het gesprek moet aanpakken en kijkt er tegenop op zo’n sales gesprek te moeten doen.

Een “nee” horen is niet fijn en je bent bang om er (voor de zoveelste keer) nog een te krijgen. Je prospecten lijken niet overtuigd en het lukt je niet om de deal ook echt te sluiten. Het is alsof ze op zoek gaan naar excuses om niet met j0u samen te moeten werken.

Wat heb je aan het eind van deze masterclass?

01

JE STELT IJZERSTERKE VRAGEN

Je ziet je sales gesprekken als een kans om meer te weten te komen over jouw doelgroep. Je stelt sterke vragen om volledig te begrijpen wat jouw ideale klant écht nodig heeft.

02

JE IDENTIFICEERT HET PROBLEEM EN DE NOOD VAN JE KLANT

In je sales gesprek ga je coachend te werk en ga je op zoek naar een manier om jouw prospecten hun doelen te bereiken. Je identificeert het échte probleem waar ze mee zitten en wordt zo een betrouwbare partner in crime.

03

JE HEBT ATOMIC SALES HABITS

Je weet wat je moet doen om sales gesprekken vast te leggen en om deze ook moeiteloos uit te voeren. Je volgt je gesprekken op als een pro en kan vol vertrouwen de deal ook echt sluiten.

04

HANDIG STAPPENPLAN, SCRIPTS & TEMPLATES

Je hebt je eigen gepersonaliseerde sales stappenplan gemaakt aan de hand van de scripts en templates in de Sales Toolkit van Stefaan. Zo weet je precies wat je wanneer moet doen, hoe je een sales gesprek kan voeren en hoe je prospecten kan opvolgen.

SALES VOOR FOUNDERS

MASTERCLASS
491
197 excl. btw
  • Totale waarde van €491 excl. btw
  • Sales Workspace met oefeningen in Notion
  • Sales Toolkit met scripts en templates voor gesprekken, emails en berichten
  • Je krijgt meteen toegang tot de cursus
  • Levenslange toegang tot de Masterclass

Dit is wat je allemaal krijgt:

Bij aankoop van de masterclass krijg je toegang tot:

DE SALES VOOR FOUNDERS MASTERCLASS (TWV €197)

Je krijgt levenslang toegang tot de digitale leeromgeving met daarin de masterclass die jou stap voor stap begeleidt om moeiteloos, authentiek en coachend te verkopen als founder. We gaan aan de slag met je mindset én met de sales habits die je nodig hebt om moeiteloos te verkopen.

SALES TOOLKIT MET SCRIPTS & TEMPLATES (TWV €147)

In deze toolkit vind je scripts en templats voor sales gesprekken, emails en berichten om je sales proces van A tot Z op te zetten en op te volgen.

SALES WORKSPACE IN NOTION MET OEFENINGEN (TWV €147)

Je krijgt toegang tot een Notion template, met daarin de opdrachten en stappen die bij de Masterclass horen. In Notion kan je niet enkel de opdrachten invullen en oefeningen maken, je kan er ook je vooruitgang tracken én notities nemen bij de lessen. Zo weet je precies waar je moet beginnen!

Totale waarde van €491

TIJDELIJK VOOR MAAR €197 EXCL. BTW!

Ben je klaar om erin te vliegen?

SALES VOOR FOUNDERS

MASTERCLASS
491
197 excl. btw
  • Totale waarde van €491 excl. btw
  • Sales Workspace met oefeningen in Notion
  • Sales Toolkit met scripts en templates voor gesprekken, emails en berichten
  • Toegang tot de Masterclass op 14 november
  • Levenslange toegang tot de Masterclass

Je vraagt je misschien nog af...

Vind je sales een beetje vies? Of zie je jezelf niet als een verkoper? Of heb je geen flauw idee van hoe je een sales gesprek aanpakt en ook effectief de deal kan sluiten? In deze Masterclass begeleidt Stefaan jou van A tot Z door het sales proces. Daarnaast ga je aan de slag met je sales mindset, waardoor je geen schrik meer hoeft te hebben van een sales gesprek of de “nee” die je soms krijgt van potentiële klanten.

Kan je sales uitbesteden? Ja. Maar de kans dat de resultaten even goed zijn als wanneer je zélf met sales aan de slag gaat zijn klein. Daarbovenop zijn sales gesprekken de perfecte kans om je doelgroep en ideale klanten beter te leren kennen. Je begrijpt pakken beter waar ze écht mee zitten en krijgt de kans om je producten en diensten te optimaliseren. Zo speel je kort op de bal en kan je jouw bedrijf en aanbod perfect afstemmen op wat je droomklant nodig heeft.

De Sales voor Founders Masterclass bestaat uit 4 videolessen van in totaal ongeveer 90 minuten. We hebben het over je sales mindset en de sales habits waarmee je moeiteloos gesprekken inplant met prospecten en ook effectief de verkoop doet. Daarnaast krijg je toegang tot de Sales Workspace in Notion met oefeningen én de Sales Toolkit van Stefaan zodat je jouw eigen Sales Proces kan opbouwen en personaliseren.

HEY, IK BEN STEFAAN BONTE

Hoewel hij in het begin sales als zijn grootste uitdaging zag, is Stefaan nu co-founder én salesverantwoordelijke van Rubicon. Daar begeleidde hij al honderden circles waaruit blijkt dat sales de nummer één uitdaging blijft voor ondernemers.

Sales voor Founders Masterclass

JE KRIJGT METEEN TOEGANG TOT DE CURSUS