JOUW INVESTERING: €197 excl. BTW
TOTALE WAARDE: €525 excl. btw

Weinig zicht op hoe het met je cijfers zit?

Breng in no time je financiën in kaart, optimaliseer je kostenstructuur en maak je business winstgevender! Zo bereik je stap voor stap de (financiële) vrijheid waarvoor je jouw business bent begonnen!

JE KAN DEZE MASTERCLASS METEEN BEKIJKEN

money-insight-masterclass

Herken je dit?

De kans is groot dat je jouw zaak hebt opgericht voor meer vrijheid, om te kunnen doen wat je graag doet. En het mag ook je doelstelling zijn om daar heel goed mee te verdienen. Maar je hebt het gevoel dat je op dezelfde plaats blijft trappelen.

Je krijgt soms (onverwacht) afrekeningen of facturen binnen waar je even van moet slikken en je hebt geen flauw idee of je winst zal maken. De onvoorspelbaarheid bezorgt je stress.

Het bedrag dat op de bankrekening van je business is geeft geen volledig beeld van wat écht van jou is. Dat zorgt voor onzekerheid en houdt je tegen om de juiste (financiële) beslissingen te nemen.

Wat heb je aan het eind van deze masterclass?

01

JE HEBT INZICHT IN JE FINANCIËN

Je hebt een glashelder beeld van je huidige financiële situatie en weet wat je te wachten staat. Je omzet en kostenstructuur zijn geen mysterie meer. Zo kan je onderbouwde (financiële) beslissingen nemen en zorgen dat het werk dat je doet jou dikke winst op je bankrekening oplevert!

02

OVERZICHT IN EEN OOGOPSLAG

Dankzij de superhandige spreadsheet breng je de financiën van je bedrijf in kaart. Je ziet in één oogopslag of je op dit moment winst maakt en hoe het zit met je kostenstructuur. Zo kan je gericht actie nemen om naar je doelen toe te werken!

03

EEN DUIDELIJK PLAN IN PLAATS VAN VERRASSINGEN

Diezelfde spreadsheet vertelt jou ook wat je kan verwachten op vlak van bedrijfsvoorheffing en sociale bijdrage. Geen onaangename verrassingen meer, dus!

04

GEEN VRAAGTEKENS MEER BIJ DE BOEKHOUDER

Je hebt zelf een duidelijk beeld van hoe het staat met je financiën, dus je hoeft niet te wachten op een verslag van je boekhouder. Wanneer je je cijfers met je boekhouders bespreekt, heb je meer inzicht en kan je mee nadenken over je cijfers.

money-insight-masterclass

MONEY INSIGHT

MASTERCLASS
525
197 excl. btw
  • Totale waarde van €525 excl. btw
  • VIP ticket voor de live Q&A sessie met Julie
  • Meteen toegang tot de masterclass en alle bonussen
  • Inclusief werkboek in Notion met opdrachten en stappenplan
  • Levenslange toegang tot de Masterclass

Wat deelnemers zeggen:

money-insight-testimonial

Dit is wat je allemaal krijgt:

Bij aankoop van de masterclass krijg je toegang tot:

money-insight-masterclass-mockup

DE MONEY INSIGHT MASTERCLASS (TWV €197)

Je krijgt levenslang toegang tot de digitale leeromgeving met daarin de masterclass die jou stap voor stap begeleidt om inzicht te krijgen in de cijfers van je zaak. In de masterclass leer je wat je moet weten over je omzet, vaste- en variabele kosten en je algemene kostenstructuur.

money-insight-spreadsheet-mockup

DE MONEY INSIGHT SPREADSHEET (TWV €97)

In de Masterclass leer je hoe je deze Spreadsheet kan gebruiken. De tool berekent automatisch welk bedrag je opzij moet houden voor toekomstige belastingen en sociale bijdragen bijvoorbeeld. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan.

money-insight-worksheet-mockup

WORKSHEETS IN NOTION MET JE STAPPENPLAN (TWV €97)

Je krijgt toegang tot een Notion template, met daarin de opdrachten en stappen die bij de Masterclass horen. In Notion kan je niet enkel de opdrachten invullen en oefeningen maken, je kan er ook je vooruitgang tracken én notities nemen bij de lessen. Zo weet je precies waar je moet beginnen en werk je naar een grondig inzicht in je financiële structuur – zonder overwhelm!

live-Q&A-met-julie

LIVE Q&A SESSIE MET JULIE (TWV €97)

Tijdens deze live Q&A sessie met Julie (die online plaatsvindt), krijg je de kans om al je vragen te stellen over de masterclass en de spreadsheet.

BEREKEN JE MARGES SPREADSHEET (TWV €37)

Tijdens deze live Q&A sessie met Julie (die online plaatsvindt), krijg je de kans om al je vragen te stellen over de masterclass en de spreadsheet.

Totale waarde van €525

TIJDELIJK VOOR MAAR €197 EXCL. BTW!

money-insight-masterclass

Ben je klaar om erin te vliegen?

MONEY INSIGHT

MASTERCLASS
525
197 excl. btw
  • Totale waarde van €525 excl. btw
  • VIP ticket voor de live Q&A sessie met Julie
  • Meteen toegang tot de masterclass en alle bonussen
  • Inclusief werkboek in Notion met opdrachten en stappenplan
  • Levenslange toegang tot de Masterclass

Je vraagt je misschien nog af...

Als je meer inzicht wil in je financiën en dichter bij je cijfers wil staan, is het antwoord JA. Je krijgt een superhandige spreadsheet die jou in één oogopslag inzicht geeft in je huidige financiële stand van zaken. Zo kan je onderbouwde beslissingen maken voor je zaak én je bedrijf (nog) winstgevender maken.

Als je geen inzicht hebt in je cijfers, zit je eigenlijk blind achter het stuur. De kans is groot dat je jouw zaak hebt opgericht voor meer vrijheid, om te kunnen doen wat je graag doet. En het mag ook je doelstelling zijn om daar heel goed mee te verdienen. Door bezig te zijn met je cijfers kan je betere beslissingen nemen die je helpen om je doelstellingen te bereiken. Dat is uiteindelijk ook hoe je voor jezelf een droomleven en -business creëert. 

Door je inkomsten, kosten en investeringen bij te houden in de spreadsheet, krijgt je een duidelijk beeld van de financiële structuur van de zaak. Zo heb je niet alleen zicht op wat goed loopt, maar ook op wat nog beter kan. Daarnaast zie je ook hoeveel je aan de kant moet houden voor belastingen en sociale bijdrage bijvoorbeeld. Zo kom je nooit meer voor onaangename verrassingen te staan.

HEY, IK BEN JULIE VAN DER MAST

Het is mijn doel om ondernemers te helpen om hun cijfers te begrijpen. Zo help ik hen naar een winstgevend bedrijf.

Julie is accountant en staat als zaakvoerder aan het roer van Finezz Accountants. Met haar passie voor zelfontwikkeling, mindset en cijfers helpt ze ondernemers om hun dromen waar te maken. Dat is precies waarom ze in 2022 co-founder werd van Smartass Academy.

Money Insight Maserclass

JE KRIJGT METEEN TOEGANG

money-insight-masterclass