JOUW INVESTERING? SLECHTS €197 EXCL. BTW
TOTALE WAARDE: €562

Kickstart je email marketing in 5 eenvoudige stappen

Na deze workshop...

JE KAN DE WORKSHOP METEEN BEKIJKEN!

kickstart-je-email-marketing-mockup

Deze workshop is voor jou als...

Je wil wel starten met email marketing, maar weet niet goed hoe of waar je moet beginnen. Daarnaast heb je geen idee hoe je mensen kan overtuigen om zich in te schrijven voor je mailinglijst.

Je maakt een onweerstaanbare freebie waardoor nieuwe subscribers zich met véél plezier inschrijven voor jouw mailinglijst en je zet meteen ook je eerste automatische email sequence op.

Een emailadres is jouw ticket rechtstreeks naar de inbox van je droomklant. Zo ben je niet langer afhankelijk van de algoritmes op sociale media en bereik jij jouw droomklant wanneer jij dat wil. Daarbovenop kan je email marketing automatiseren. Een dubbele win dus!

Wat heb je aan het eind van deze workshop?

01

Je hebt gekozen voor de Email Service Provider die het best bij jou past en waar jij het gemakkelijkst mee kan werken. Je account is ready to go en klaar om subscribers te verzamelen in je mailinglijst!

02

Je hebt een knaller van een freebie (ook wel een lead magnet genoemd) die ervoor zorgt dat je droomklant zich inschrijft voor je mailinglijst vooraleer je “Email Service Provider” kan zeggen.

03

Je hebt een landingspagina met een opt-in formulier waar je droomklanten hun emailadres kunnen achterlaten zodat ze jouw freebie kunnen ontvangen. Je leert alles wat je moet weten om ervoor te zorgen dat je pagina zoveel mogelijk bezoekers omzet naar subscribers op je mailinglijst.

04

Je eerste automatische email staat klaar. Je fantastische freebie wordt automatisch bezorgd aan je nieuwe subscribers, waardoor je meteen het bewijs levert dat je betrouwbaar én waardevol bent.

05

Je weet perfect hoe je jouw freebie kan promoten en verzamelt zo meteen ook jouw allereerste subscribers

kickstart-je-email-marketing-mockup

Kickstart je email marketing

WORKSHOP
562
197 excl. btw
  • Profiteer tijdelijk van deze korting
  • Krijg meteen toegang tot de workshop
  • Inclusief werkboek met opdrachten en stappenplan
  • Totale waarde van €562 excl. BTW
  • Eenmalige betaling van €197 excl. BTW

Wat deelnemers zeggen:

Dit is wat je allemaal krijgt:

Bij aankoop van de workshop krijg je meteen toegang tot:

kickstart-je-email-marketing-preview

KICKSTART JE EMAIL MARKETING WORKSHOP (TWV €197)

Je krijgt toegang tot de digitale leeromgeving met daarin 5 videolessen die jou stap voor stap begeleiden om je email marketing op te starten: je kiest de juiste tool, maakt een waardevolle freebie, een landingspagina waar je gemakkelijk subscribers mee verzamelt en zet je eerste automatische email klaar. Je krijgt ook een hoop ideeën mee om je freebie te promoten en zo je eerste subscribers te verzamelen!

kickstart-je-email-marketing-werkboek

WORKSHEETS MET JOUW STAPPENPLAN & OEFENINGEN (TWV €67)

De oefeningen in de worksheets helpen je om gericht actie te nemen. Je hoeft enkel het proces te volgen, stap voor stap. Zo heb je voor je het weet je email marketing opgestart zonder overwhelm! Bij elke videoles horen oprdachten die je steeds dichter bij je doel helpen.

mailerlite-demo-schermopnames

DEMO'S: SCHERMOPNAMES MAILERLITE (TWV €97)

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, vind je ook demovideo’s waarin ik jou aan de hand van een schermopname op weg help in Mailerlite. Ik toon je hoe je een testemail kan maken, hoe je een opt-in formulier maakt en hoe je een automation opzet.

BONUS: SUPERHANDIGE CHECKLIST (TWV €67)

Om ervoor te zorgen dat je zeker niets over het hoofd ziet, krijg je een checklist bovenop de worskhop. Zo behoud je het overzicht, kan je gemakkelijk je vooruitgang tracken en weet je perfect wat je nog te doen staat.

BONUSLES-definieer-je-ideale-klant-masterclass

BONUSVIDEO: DEFINIEER JE IDEALE KLANT (TWV €67)

Videotraining uit de Masterclass van Eveline waarin je een glashelder beeld creëert van jouw droomklant. Zo weet je precies wat de dromen, doelen en frustraties zijn van je ideale klant en kan je hen veel krachtiger aantrekken online en ervoor zorgen dat ze bij jou klant worden.

ideale-klant-worksheets

BONUS WERKBOEK: DEFINIEER JE IDEALE KLANT (TWV €67)

Bij de bonusles krijg je nog een werkboek cadeau dat je helpt om je helemaal in te leven in jouw droomklant. Je krijgt een reeks vragen die je helpen om je ideale klant perfect te snappen én je krijgt een lijst vragen die je kan gebruiken om aan je droomklanten te stellen, zo leer je hen nog beter kennen en kan je hen beter omzetten naar klanten.

Totale waarde van €562

VOOR MAAR €197 EXCL. BTW!

kickstart-je-email-marketing-mockup

Ben je klaar om erin te vliegen?

Kickstart je email marketing

WORKSHOP
562
197 excl. btw
  • Profiteer tijdelijk van deze korting
  • Krijg meteen toegang tot de workshop
  • Inclusief werkboek met opdrachten en stappenplan
  • Totale waarde van €562 excl. BTW
  • Eenmalige betaling van €197 excl. BTW

Je vraagt je misschien nog af...

Wie je ook bent, wat je ook doet, of in welke sector je ook zit… Als je aanwezig bent op sociale media, krijgt je te maken met het algoritme. Wist je dat slechts een fractie van jouw volgers jouw content op sociale media te zien krijgt? Zonde toch?! Daarom is het interessant om te bouwen aan een mailinglijst met daarin de emailadressen van jouw droomklanten. Die emailadressen zijn jouw ticket recht naar hun inbox! Zo neem jij de controle terug, hang je niet langer af van een algoritme én bereik jij jouw droomklant wanneer jij dat wil.

Make no mistake: je volgers op sociale media zijn niet van jou. Of toch niet echt. Vraag jezelf eens af: wat als Instagram er morgen mee stopt. Of wat als LinkedIn volgende week de boeken toe doet? Wat zou dit betekenen voor jouw business? En hoe zou je jouw volgers of connecties dan nog bereiken? De emailadressen die je verzamelt zijn wél van jou. Zelfs al stopt je Email Service Provider ermee, je kan de lijst van jouw subscribers exporteren en importeren bij een andere. Met andere woorden: jij hebt controle over de gegevens van je subscribers en je kan ze niet zomaar verliezen!

Een Email Service Provider (of een ESP) helpt gebruikers om emailadressen te verzamelen en om emails te versturen. De emailadressen van je subscribers worden met andere woorden bewaard op een mailinglijst en daar kan je dan emails naar sturen.

Een freebie, ook wel een lead magnet genoemd, is iets waardevols voor je droomklant dat je gratis weggeeft in ruil voor een emailadres. Denk maar aan een checklist, ebook of stappenplan dat je kan downloaden! Hoe je een goede lead magnet maakt? Dat leer je in deze workshop!

Nope! Ik hou de dingen graag zo eenvoudig mogelijk. En ik beloof je dat je helemaal niet hoeft te goochelen met code om je email marketing te kickstarten! Ik maak het jou zo gemakkelijk mogelijk om alles op te zetten. Easy, peasy, email squeezy! Daarbovenop help ik je op weg aan de hand van schermopnames.

Je hoeft niet per sé (wekelijkse of zelfs maandelijkse) nieuwsbrieven uit te sturen om resultaten te halen uit je email marketing! Je kan er ook voor kiezen om een automatische sequence aan te maken. Om je nieuwe subscriber op te warmen om een specifiek product of een bepaalde dienst bij jou te komen bijvoorbeeld. Op deze manier warm je klanten op zonder dat je er mee bezig hoeft te zijn, ookal stuur je geen wekelijkse newsletters.

HEY, IK BEN EVELINE LEMAHIEU

Het is mijn doel om het leven van ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met eenvoudige marketing die werkt, zonder blabla of bullshit.

Ik ben marketing expert en videostrateeg en sinds 2014 help ik ondernemers en bedrijven zoals Studio 100, Google, njam! en Studio Brussel om betere resultaten te halen met hun online marketing en videoproducties. 

Het maakt me ongelofelijk blij om ondernemers vooruit te helpen door een marketing systeem op te zetten dat voor hen werkt, ook wanneer ze er niet mee bezig zijn.

Kickstart je email marketing in 5 eenvoudige stappen

JE KRIJGT METEEN TOEGANG TOT DE WORKSHOP!

kickstart-je-email-marketing-mockup