Jouw investering? €197 excl. BTW
TOTALE WAARDE: €525 excl. btw

Wil jij droomklanten scoren via de Google zoekresultaten?

Met de Masterclass The SEO Files scoor jij niet alleen bij Google, maar zet je je bezoekers ook moeiteloos om in klanten. Voer zelf een zoekwoordonderzoek volgens de regels van de kunst en optimaliseer je webteksten voor de zoekmachines én je lezer.

JE KAN DEZE MASTERCLASS BEKIJKEN VANAF 11 APRIL

SEO-files-masterclass-delphine-smartass

Herken je dit?

Je hebt die termen al zien voorbijkomen op de socials en in marketing-cursussen, maar eigenlijk heb je geen idee waar het allemaal over gaat, laat staan dat je weet hoe je er iets mee kan doen.

Geen aanvragen via je online formulier, niemand die je gratis checklist downloadt. Hoe krijg je mensen naar je website én zet je ze om in betalende klanten?

De inspanningen die je deed, hebben je vooral veel stress opgeleverd. Om een of andere reden lijkt het maar niet te lukken. Wat doe je verkeerd? En vooral: hoe kan je het oplossen?

Je website is je eigen kanaal, dus immens belangrijk in je marketing en, als je ‘t goed aanpakt, je money making machine. Maar hoe pak je het aan?

Dit heb je aan het eind van de masterclass

01

JE HEBT INZICHT IN SEO

Je weet wat SEO is en waarom het belangrijk is om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Je herkent de grootste misverstanden die je had rond SEO en weet hoe de vork wél in de steel zit.

02

EEN DUIDELIJKE, VEILIGE EN SEO-PROOF WEBSITE

SEO draait om veel meer dan enkel je copy. Ontdek hoe je de basis legt met een website die op technisch vlak perfect klopt en meteen punten scoort in gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.

03

EEN STAPPENPLAN VOOR EEN EFFECTIEF ZOEKWOORDONDERZOEK

Ontdek het belangrijkste ingrediënt om zoekwoorden te kiezen waarmee je jouw doelgroep aantrekt in de zoekresultaten van Google.

04

SEO-COPYWRITING TIPS EN TRICKS

Zet je zoekwoorden op strategische plaatsen in je metadata en de copy op je webpagina. Leer de tips en tricks van een ervaren copywriter om jouw bezoekers om te zetten in klanten.

05

SEO-CHECKLIST EN TOOLKIT

Met een concreet SEO-stappenplan weet je altijd welke essentials je in orde moet brengen om via de Google zoekresultaten jouw ideale klant aan te spreken. In de toolbox vind je alle resources en programma’s die jou helpen om je website SEO- én lezerproof te maken.

SEO-files-masterclass-delphine-smartass

THE SEO FILES

MASTERCLASS
525
197 excl. btw
  • Levenslang toegang tot de masterclass en alle bonussen
  • SEO checklist en toolkit
  • Werkboek in Notion met opdrachten
  • VIP ticket voor de live Q&A sessie met Delphine
  • Totale waarde van €525 excl. btw

Dit mag je verwachten

Dit is wat je krijgt bij aankoop van de Masterclass:

the-seo-files-masterclass-videolessen

THE SEO FILES MASTERCLASS (TWV €197)

Je krijgt levenslang toegang tot de digitale leeromgeving met de masterclass die je stap voor stap begeleidt naar een website die droomklanten aantrekt via Google. In de videolessen leer je de basics van SEO en ontdek je de insider tricks van een SEO-copywriter.

SEO-checklist

SEO CHECKLIST (TWV €67)

Je krijgt toegang tot een Notion template, met daarin de opdrachten en stappen die bij de Masterclass horen. In Notion kan je niet enkel de opdrachten invullen en oefeningen maken, je kan er ook je vooruitgang tracken én notities nemen bij de lessen. Zo weet je precies waar je moet beginnen en werk je naar een grondig inzicht in je financiële structuur – zonder overwhelm!

SEO-toolkit-bonus

SEO TOOLKIT (TWV €67)

In de Masterclass komen heel wat online resources aan bod die je kan gebruiken om je website te checken, zoekwoordonderzoek te doen of je resultaten te analyseren. Al die tools zijn verzameld in een handige toolbox, zodat je ze in een klik ter beschikking hebt.

SEO-files-notion-werkboek

NOTION WORKSPACE (TWV €97)

Je krijgt toegang tot een Notion template met alle stappen en oefeningen die bij de Masterclass horen. Je kan er ook je vooruitgang tracken en notities nemen bij de videolessen. Zo krijg je helder inzicht en optimaliseer je je website stap voor stap zonder overwhelm.

LIVE Q&A MET DELPHINE (TWV €97)

Tijdens een online Q&A-sessie met Delphine krijg je de kans om al je vragen te stellen over de masterclass en de implementatie van de lessen op je eigen website.

Totale waarde van €525

TIJDELIJK VOOR MAAR €197 EXCL. BTW!

SEO-files-masterclass-delphine-smartass

Klaar om erin te vliegen?

THE SEO FILES

MASTERCLASS
525
197 excl. btw
  • Levenslang toegang tot de masterclass en alle bonussen
  • SEO checklist en toolkit
  • Werkboek in Notion met opdrachten
  • VIP ticket voor de live Q&A sessie met Delphine
  • Totale waarde van €525 excl. btw

Je vraagt je misschien nog af...

Je hoeft geen technische wizard te zijn om aan SEO te doen. Het klinkt misschien allemaal ingewikkeld, maar in deze Masterclass wordt het uitgelegd in mensentaal, zodat jij er zelf helemaal in mee bent. Heb je toch nog vragen, dan kan je die stellen tijdens de live Q&A-sessie met Delphine.

Iedereen kan SEO-proof content maken. In de Masterclass krijg je niet alleen tips over de belangrijkste aspecten van SEO, je krijgt ook copywriting-tips die je kan inzetten om jouw content naar een hoger niveau te tillen en er zowel je lezer als Google blij mee te maken.

Natuurlijk kan je ervoor beslissen om de SEO van je website uit te besteden. Weet wel dat dergelijke professionals veel geld kosten een dat je vaak lang moet zoeken voor je de juiste match hebt die je het resultaat bezorgt dat je wil. Dat gezegd zijnde, is het ook belangrijk dat je zelf weet waarover je het hebt, zodat je je zelfzeker voelt in een overleg met een SEO-professional die het werk voor jou zal doen, en met hen kan meepraten.

HEJ, IK BEN DELPHINE

Geen gedoe, enkel kick-ass copywriting.

Niet te veel blabla rond alles wat met content en copywriting te maken heeft, maar praktische tips om aangename, behapbare teksten te schrijven die je droomklant aantrekken. Want da’s wat we uiteindelijk allemaal willen. Toch? Ik leg ingewikkelde materie zoals content marketing en SEO uit in mensentaal, zodat jij er de resultaten mee bereikt die je wil bereiken. Je kan me ook inschakelen voor jouw project via DeeDeeCopy.

The SEO Files Masterclass

JE KRIJGT TOEGANG OP 11 APRIL

SEO-files-masterclass-delphine-smartass