JOUW INVESTERING: €197 excl. BTW
TOTALE WAARDE: €525 excl. btw

Kom in de media en boost je bereik, credibiliteit & verkoop.

Leer hoe je keer op keer zelf een succesvolle PR-campagne voert, met het de volledige PR-succesformule, het stappenplan en de templates van Manon! 

JE KAN DEZE MASTERCLASS BEKIJKEN VANAF 9 MEI

pr-online-cursus-manon-acke

Herken je dit?

Nieuwe mensen bereiken online is niet gemakkelijk. Nieuwe volgers? Die kosten bijna bloed zweet en tranen. Je wil graag groeien en impact maken, maar het gaat zó traag vooruit.

Je weet dat in de media verschijnen een grote impact voor je zou hebben, maar je hebt geen idee hoe je eraan moet beginnen. Een duidelijk stappenplan zou handig zijn!

Stel: je neemt contact op met een journalist. Wat nu? Waar in godsnaam moet je het over hebben? Je weet niet welk verhaal je moet brengen en hoe je dat het best doet.

We've got you!

Met een sterke PR-campagne kan je tot wel 1 miljoen mensen bereiken. Da’s al iets anders dan die fractie van je volgers met een post op social. Daarnaast krijgen ook je vertrouwen en algemene impact een boost en dat toont zicht in je verkoopcijfers!

Je bepaalt jouw verhaal, leert hoe je de juiste journalisten contacteert, en leert persberichten schrijven volgens de regels van de kunst. Inclusief templates! Helemaal zoals Manon het aanpakt in haar PR-bureau!

Onze PR-pro Manon leert je de kneepjes van het vak. Aan het eind van de Masterclass weet je perfect wat ervoor zorgt dat jouw verhaal opgepikt wordt door journalisten.

Aan het eind van deze Masterclass heb je alle tools in handen om vanaf nu je eigen perscampagnes te doen. Alles staat ook klaar voor je eerste campagne, het enige dat je nog hoeft te doen, is op send drukken!

"Ik vond het echt 1 van de meest interessante, hands-on masterclasses ooit. Heb er ook veel energie door gekregen🙏."
anna-santens
@anna.santens
pr-online-cursus-manon-acke

DOE JE EIGEN PR

MASTERCLASS
525
197 excl. btw
 • Levenslang toegang tot de masterclass en alle bonussen
 • PR stappenplan, checklist & templates
 • Mediatraining (Bonus)
 • Werkboek in Notion met opdrachten
 • Totale waarde van €525 excl. btw

Dit mag je verwachten

Dit is wat je krijgt bij aankoop van de Masterclass:

doe-je-eigen-pr-online-cursus

DOE JE EIGEN PR MASTERCLASS (TWV €197)

Je krijgt levenslang toegang tot de digitale leeromgeving met de masterclass die je stap voor stap begeleidt om je eerste succesvolle PR campagne op te zetten. Je krijgt toegang tot de PR-succesformule die Manon als jaren gebruikt voor haar klanten.

PR-PRO-CHECKLIST-MOCKUP

PR PRO CHECKLIST (TWV €67)

Deze handige checklist geeft je een overzicht van alles wat je moet doen om een succesvolle PR-campagne te voeren. Deze kan je keer op keer hergebruiken om nooit iets uit het oog te verliezen en grootste impact met je campagnes te maken.

PR-TEMPLATES-STAPPENPLAN-MOCKUP

PR TEMPLATES & STAPPENPLAN (TWV €67)

In dit volledige stappenplan vind je van A tot Z hoe Manon de perscampagnes voor haar klanten aanpakt. Daarnaast kan je gebruik maken van haar templates, zodat je met een minimum aan moeite een maximaal resultaat bereikt. En dat allemaal zonder overwhelm!

NOTION WORKSPACE (TWV €97)

Je krijgt toegang tot een Notion template met alle stappen en oefeningen die bij de Masterclass horen. Je kan er ook je vooruitgang tracken en notities nemen bij de videolessen. Zo krijg je helder inzicht en bouw je stap voor stap je eigen PR-strategie die je elke keer kan gebruiken.

mediatraining-masterclass-mockup

MEDIATRAINING MASTERCLASS (TWV €97)

In deze mediatraining leer je hoe je vol zelfvertrouwen journalisten te woord staat, zodat je klaar en duidelijk je kernboodschap kan overbrengen. No stress!

Totale waarde van €525

VOOR MAAR €197 EXCL. BTW!

pr-online-cursus-manon-acke

Klaar om erin te vliegen?

DOE JE EIGEN PR

MASTERCLASS
525
197 excl. btw
 • Levenslang toegang tot de masterclass en alle bonussen
 • PR stappenplan, checklist & templates
 • Mediatraining (Bonus)
 • Werkboek in Notion met opdrachten
 • Totale waarde van €525 excl. btw
"Dankzij de superconcrete & leuke masterclass “Doe je eigen PR” weet ik nu echt concreet hoe ik aan de slag moet met mijn eigen perscampagnes, hoe ik een persbericht moet schrijven en hoe ik perswaardige content kan identificeren. Bedankt, Manon!"
jessica-de-block
Jessica De Block

Je vraagt je misschien nog af...

Als je een (solo-)ondernemer of communicatieverantwoordelijke bent zonder PR ervaring én graag met jouw nieuws in de media wil komen, dan is deze masterclass iets voor jou. Manon leert je alles wat ze weet over PR. Ze gidst door de theorie en helpt jou aan de hand van oefeningen en templates op weg om het op jezelf en jouw bedrijf toe te passen. Na deze masterclass heb jij alle tools in handen om succesvol met jouw verhaal in de media te komen.

Je krijgt levenslange toegang tot de Masterclass en alle bonussen.

De masterclass kost €197 excl. btw.

Aangezien je de Masterclass volledig online volgt op je eigen tempo, kan je de masterclass niet betalen met de kmo-portefeuille.

Yes! Op de check-out pagina kan je jouw facturatiegegevens en BTW-nummer invullen. Bij de aankoop ontvang je de factuur meteen in je mailbox.

Absoluut. Je kan op verschillende manieren samenwerken met Two is a Crowd. Als ondernemer kan je een pick-my-brain sessie boeken. Gedurende 1u30 geeft Manon je dan advies op maat, ontwikkel je samen een PR-strategie, of kijkt ze met een kritische blik naar jouw perscampagne zodat die een maximale slaagkans heeft. Zo’n sessie komt op €249 excl. BTW en kan je rechtstreeks inboeken door te mailen naar manon@twoisacrowd.com. Deze sessie is ideaal als opvolging op de masterclass. Een volledige perscampagne uitbesteden kan niet omdat hierbij de focus ligt op PR voor grotere, waardegedreven merken en VZWs.

HEJ, IK BEN MANON

In deze Masterclass geef ik je alle tools om in de media te komen. Je leert hoe je:

 • een nieuwshaak herkent of creëert
 • een kwalitatieve perslijst maakt
 • een persbericht schrijft volgens de regels van de kunst
 • de do’s & don’ts bij het pitchen naar de media
 • journalisten vol zelfvertrouwen te woord staat

Dit heb je aan het eind van de masterclass

01

EEN DUIDELIJK VERHAAL WAAR JOURNALISTEN VAN SMULLEN

Je kan perfect identificeren welke verhalen nieuwswaarde hebben en hoe je deze kan formuleren om opgepikt te worden door journalisten.

02

EEN KWALITATIEVE PERSLIJST & GOEDE RELATIES

Je weet perfect welke journalist je wanneer moet contacteren voor een maximale impact. Je bouwt duurzame relaties op met je contacten, zodat je ook op lange termijn fijne samenwerkingen hebt met journalisten.

03

EEN PERSBERICHT DAT WORDT OPGEPIKT DOOR JOURNALISTEN

Je leert hoe je volgens de regels van de kunst een persbericht opstelt. Zo maak je niet alleen het werk van de journalist gemakkelijker, je verhaal wordt ook sneller opgepikt én zelfs letterlijk overgenomen in de media.

04

EEN SYSTEEM VOOR SUCCESVOLLE PR-CAMPAGNES

Dit is geen one trick pony. Je bouwt aan je eigen PR-strategie, kan je PR-campagnes perfect timen en bouwt je eigen PR-systeem dat jou keer op keer resultaten oplevert.

05

JE BENT EEN PRO IN PITCHEN

Je weet perfect waar journalisten naar op zoek zijn en kan je verhaal zodanig pitchen dat ze met plezier je boodschap delen. Je verhaal is duidelijk en je kernboodschap blinkt uit zodat je de ook echt de resultaten haalt die je wil zien.

Doe je eigen PR Masterclass

JE KRIJGT TOEGANG OP 9 MEI

pr-online-cursus-manon-acke