MASTERCLASS | DRESS FOR SUCCESS | LIESBETH DIELS

Klaar voor een kleerkast die jou naar een hoger niveau tilt?

Beeld je in: je doet je kleerkast open, en je ogen dicht. Je haalt eender welk stuk uit je kast, doet je ogen open en denkt: “YES!”. Aan het eind van deze Masterclass ben je laaiend enthousiast over elk item dat in je kleerkast hangt. Want: elk kledingstuk vertegenwoordigt 100% wie jij bent. Zo voel jij je extra goed in je vel (én in je outfit) en ben je klaar om de wereld te veroveren met jouw business.

DRESS FOR SUCCESS

DE ONLINE MASTERCLASS
597 EXCLUSIEF BTW
 • Ontwikkel je eigen stijl
 • Doe méér met wat er in je kast hangt
 • Voor een tijdloze kleerkast die 100% bij jou past
 • Levenslange toegang tot de Masterclass
 • Duidelijke videolessen & handig werkboek
 • Niet tevreden? Geld terug!

Wat is dress for success?

Is deze opleiding voor mij?

Vraag je je af of deze Masterclass écht is wat je zoekt? Terecht! Herken je jezelf in één van de onderstaande voorbeelden? Dan ben je aan het juiste adres.

We leven in een wereld waarin we moeten passen in een hokje, onze omgeving en vooral binnen de verwachting van anderen. Zo schuiven we beetje bij beetje onze persoonlijkheid aan de kant en dat vertaalt zich vaak naar onze kleerkast. Tot wanneer je op een dag je kleerkast opendoet en denkt: “Dit ben ik niet.”

Ondergoed van misschien wel tien jaar geleden, T-shirts met een vlek op, broeken met een gat in of een bloes met een knop die ontbreekt. En dan zwijgen we nog over de items die te groot of te klein zijn of maar één keer hebben aangedaan. Tijd om plaats te maken voor items die je graag elke dag zou dragen.

Je voelt je niet helemaal jezelf, of je voelt je onzeker in je kledij. Je vraagt je soms af of je je anders moet kleden zodat je serieuzer zou genomen worden. Of je kiest een outfit om “de juiste indruk te maken” bij die nieuwe potentiële klant waar je bij langsgaat. Je hebt het gevoel dat je outfit vaak niet weerspiegelt wie je bent.

Je koopt soms items die je zelden tot nooit draagt en wil liever investeren in kledingstukken die je elke dag zou willen aandoen. Je wil af van miskopen en op een slimmere manier investeren in kledij die liefst ook langer meegaat. 

Je hebt wel enkele favoriete stuks maar slechts een enkele manieren om deze aan te doen. Je wil met nieuwe ogen naar je kleerkast kijken en op zoek gaan naar meer manieren om je kleren te combineren. Je wil nieuwe outfits creëren zodat je meer mogelijkheden hebt met wat er al in je kast ligt.

Voor wie is deze opleiding
geen juiste match?

Wat haal je uit de Masterclass?

Dit willen we jou helpen bereiken met deze Masterclass:

Je hebt je eigen stijl gevonden en voelt je helemaal goed in de outfits die je draagt. Elk item dat in je kast hangt is je lievelingsstuk en doe je met veel plezier aan. En dat vertaalt zich in het zelfvertrouwen dat je uitstraalt. 

Je draagt niet langer wat je denkt dat van jou verwacht wordt, je draagt waar jij je goed in voelt. Je weet welke kleren en looks passen bij jou en bij wat je wil uitstralen. Je voelt je thuis in wat je draagt en staat zo sterker in je schoenen.

Je hebt een perfect overzicht van wat er in je kast hangt en waar alles ligt, waardoor je elk item ten volle kan benutten. Het is een plezier om je kast open te doen en nieuwe combinaties te zoeken.

Elk stuk dat in je kast zit, draag je met plezier. Je hebt nieuwe manieren om je favoriete stuks met elkaar te combineren waardoor je meer outfits in je repertoire hebt, ookal ligt er minder in je kleerkast.

Wie is Liesbeth Diels?

Liesbeth Diels werkte lang als styliste in de reclame- en TV-wereld. Daar ontdekte ze als snel haar talent om vrouwen te doen stralen van zelfvertrouwen en die superpower zet ze nu in voor vrouwelijke ondernemers. Het is haar missie om ervoor te zorgen dat jij je goed voelt in je vel en in je outfit, zodat je nóg sterker in je schoenen staat.

How to dress for success?

Wat leer je nu precies in deze Masterclass waardoor sterker in je schoenen staat? Welke stappen zet je in deze opleiding waardoor je vol zelfvertrouwen die volgende meeting binnenstapt?

1

JE HAALT "SLECHTE" STUKS UIT JE KAST

Alles wat versleten of kapot is en te groot of te klein is, verdwijnt uit je kast. Zo hoef je niet elke keer te zoeken naar die ene t-shirt tussen een hoop kleren die je toch nooit draagt. Dat bespaart je tijd, energie én kostbare plaats in je kleerkast.

2

JE CREËERT STRUCTUUR EN RUST IN JE KLEERKAST

In plaats van stress, is het de bedoeling dat je een golf van vreugde over je heen krijgt wanneer je je kast opendoet. Je brengt structuur aan in je garderobe, zodat je precies weet wat je hebt en waar het ligt. Dat maakt het veel gemakkelijker om nieuwe outfits samen te stellen.

3

JE BRENGT IN KAART WAT JE HEBT EN GRAAG DRAAGT

Je maakt een overzicht van wat je hebt, zo kan je alles wat in je kast ligt ten volle benutten om nieuwe outfits mee samen te stellen. Daarna bepaal je welke items je graag draagt, want jouw doel is een kast waar alleen maar stuks in hangen waar jij je helemaal goed en volledig jezelf in voelt.

4

JE LEERT NIEUWE LOOKS SAMENSTELLEN MET WAT JE HEBT

Nu er enkel nog items in je kast liggen die je met plezier draagt, ga je op zoek naar nieuwe combinaties. Zo stel je nieuwe looks samen en kom je op nieuwe outfit-ideeën zonder dat je geld hoeft te investeren in nieuwe stuks. 

5

JE BEPAALT WAT JE WIL UITSTRALEN EN ZOEKT JE EIGEN STIJL

Je definieert voor jezelf wat je wil uitstralen en verzamelt inspiratie. Je gaat op zoek naar wat bij jou past en waar jij je goed in voelt, zodat je perfect weet in welke outfits je blaakt van zelfvertrouwen. Dan is het tijd om ook afscheid te nemen van items in je kast die er nog goed uitzien, maar die niet (meer) bij jou passen. En no worries! Je leert hoe je deze items verkoopt zodat je kan investeren in nieuwe stuks die wél helemaal in je visie passen.

6

JE LEERT OVER STOFFEN EN ONDERHOUD, VOOR MEER DUURZAAMHEID

Je krijgt een overzicht van verschillende stoffen en hun kenmerken, zodat jij kan bepalen bij welke stoffen jij je goed voelt. We hebben het ook over onderhoud, zodat je favoriete stuks er véél langer goed uit zien. Zo wordt je kast meteen een stuk duurzamer.

7

JE INVESTEERT IN ITEMS DIE ECHT EEN MEERWAARDE ZIJN

Je investeert enkel nog in stuks die jou naar een hoger niveau tillen en die een meerwaarde zijn voor je kast. Je gaat gericht op zoek naar wat nog ontbreekt in je garderobe, zodat je meer combinatiemogelijkheden creëert. Geen miskopen meer!

8

JE LEERT HOE JE ALLES UIT JE KAST HAALT

Je krijgt alle tools in handen om -letterlijk- zo veel mogelijk uit je kast te halen. Je leert hoe je items op verschillende manieren combineert en hoe je met accessoires voor een meer professionele of casual look gaat. Zo haal je het absolute maximum uit elk kledingstuk.

Je vraagt je misschien nog af...

MOET IK AL MIJN KLEREN WEGDOEN?

Het is niet de bedoeling dat je alles uit je kast zomaar weggooit. De items die kapot of versleten zijn kan je laten recycleren. De kledingstukken die niet meer (bij jou) passen of die je niet graag draagt kan je verkopen of doneren. En de kleren waar jij je goed in voelt, leer je op nieuwe manieren combineren!

HOE VEEL GELD MOET IK UITGEVEN AAN NIEUWE KLEREN?

Dat bepaal je helemaal zelf. Je leert eerst en vooral hoe je meer kan doen met wat er al in je kast ligt, dus je hebt al nieuwe looks en outfits zonder dat je in nieuwe stuks hoeft te investeren. Als je items hebt verkocht, kan je dit geld gebruiken om in nieuwe kledingstukken te investeren.

KAN IK PERSOONLIJK STYLING ADVIES KRIJGEN VAN LIESBETH?

Dat kan zeker! In de “Dress for Success Gold Formule” kan je in twee virtuele (privé) sessies de hulp van Liesbeth inschakelen. Je kiest zelf wanneer in de loop van de Masterclass je deze momenten inplant. Tijdens de videocall helpt Liesbeth je bij de stukken in de Masterclass waar je vragen over hebt.

WAT IS DE BUSINESS STYLING SESSIE?

In het “Dress for Success Diamond Traject” heb je naast twee virtuele sessies ook een Business Styling Sessie van 2,5 u in de in-house store van Liesbeth. Tijdens deze één op één sessie laat Liesbeth je stuks uit de collectie passen en gaan jullie samen op zoek naar wat bij jou past.

Wat zeggen onze studenten?

Ik moet toegeven dat mijn kijk op waardegedreven ondernemen enorm is veranderd. Ik zag het als iets fluffy, maar dat is het absoluut niet. Ondernemen met impact is echt een sterke groeistrategie, zeker wanneer je je community mee op sleeptouw wil nemen. Met Bossy Magazine kunnen we impact maken en deze lessen helpen me om die visie, dat groeitraject, scherp te krijgen. Dikke merci voor alle inzichten. Ik ben er zeker van dat ik de lessen ga herbekijken.
dorien camps
Dorien Camps
Founder @Bossy
Als verzekeringsmakelaar zitten we hele dagen tussen bergen papieren. Printen, opsturen, de klant moet tekenen en terugsturen en dan inscannen en in de vuilbak. Ik ben veranderd van softwarepakket zodat alles digitaal verloopt. Hierdoor spaar ik meer dan 30.000 pagina’s per jaar uit. Het is niet alleen goed voor het milieu maar deze efficiënte manier van werken slaat enorm aan. Ik heb er lang over gedaan om alles opnieuw te gaan uitdenken maar het was absoluut de moeite waard.
Pieter Moreels
Zaakvoerder @Zakenkantoor Assuco

Hoe ziet de Masterclass eruit?

MODULE 0

Inleiding
Je maakt kennis met Liesbeth en haar filosofie over kleren. Ze vertelt je over de resultaten die je mag verwachten van deze Masterclass en hoe de modules en lessen er precies uitzien. Ze zet je meteen ook aan de slag met een eerste oefening!
 • LES 1 | Even kennismaken!
 • LES 2 | Hoe haal je het meest uit deze Masterclass?

MODULE 1

Less is more
Aan het eind van deze module liggen er minder kleren in je kast, maar heb je meer verschillende outfits om aan te doen. Alle stuks die kapot zijn of niet meer passen gaan weg, en we brengen structuur aan in je kast. Je leert op een andere manier naar je kleren kijken waardoor je met een minder volle kast méér outfits kan samenstellen.
 • LES 1 | Elimineer slechte stuks.
 • LES 2 | Creëer orde in je kleerkast.
 • LES 3 | Breng in kaart wat je hebt.
 • LES 4 | Meer opties met minder.
 • LES 5 | Het 70/30 principe.
 • LES 6 | Welke stuks moet je zeker hebben?

MODULE 2

Leer jezelf kennen
Tijd om jezelf te leren kennen aan de binnen- én buitenkant. Wat wil je uitstralen, waar voel jij je goed in en wat past bij jou? Je gaat op zoek naar je eigen stijl en neemt nu ook afscheid van de kleren die je niet naar een hoger niveau tillen. Want dat is waar we voor gaan: outfits waar jij je helemaal jezelf in voelt en waardoor je sterker in je schoenen staat.
 • LES 1 | Wat wil je uitstralen?
 • LES 2 | Wie ben je nu?
 • LES 3 | Leer je lichaam kennen.
 • LES 4 | Geen appelen of peren.
 • LES 5 | Kleur in je kleerkast.
 • LES 6 | Zoek je eigen stijl.
 • LES 7 | Laat los wat niet bij je past.

MODULE 3

Klerentheorie
Onze meme's kregen er allemaal les over op school, wij hebben er vaak geen flauw idee meer van. Daarom leer je in module 3 over verschillende stoffen en hun kenmerken. Je leert ook hoe je je kleren onderhoudt zodat ze véél langer mooi blijven. Zo wordt je kleerkast duurzamer en kan je langer genieten van je favoriete kledingstuks!
 • LES 1 | Stoffen en duurzaamheid.
 • LES 2 | Onderhoud je kleren als een pro.

MODULE 4

Breid je kleerkast uit
Nu je blij bent met wat er in je kast hangt, is het tijd om slim te investeren in nieuwe stuks die écht een meerwaarde zijn en je naar een hoger niveau tillen! Je krijgt tips over waar je op moet letten wanneer je nieuwe items koopt, zodat je nooit meer geld verspilt aan miskopen.
 • LES 1 | Welke stuks heb je nodig?
 • LES 2 | Welke stuks creëren meerwaarde?
 • LES 3 | De voor-je-iets-koopt-checklist.
 • LES 4 | Nooit meer miskopen!
 • LES 5 | De juiste maat.
 • LES 6 | Online & offline kopen.
 • LES 7 | Foliekes.
 • LES 8 | Homewear.

MODULE 5

Haal alles uit de kast
Op dit moment weerspiegelt elk item in je kast 100% wie jij bent en blaak je van het zelfvertrouwen in de nieuwe looks die je samenstelt. Je leert hoe je met verschillende accessoires je outfit nog kan versterken. Maar de belangrijkste les is: jouw zelfvertrouwen is de beste look van allemaal.
 • LES 1 | Accessoires.
 • LES 2 | De beste look is zelfvertrouwen.
 • LES 3 | Je kleerkast als verlengde van jezelf.

Klaar voor een kleerkast die jou naar een hoger niveau tilt?

smartass-leeromgeving-liesbeth

DRESS FOR SUCCESS

MASTERCLASS | LIESBETH DIELS
799
499 EXCL. BTW
 • Persoonlijke Business Styling Sessie t.w.v. €300!
 • Styling-advies op maat in de in-house store van Liesbeth
 • Actie loopt van 15 tot en met 31 augustus
 • Maar 20 pre-launch deals beschikbaar!
 • Levenslange toegang tot de Masterclass
 • Een superpraktisch werkboek
 • Duidelijke videolessen, to the point!
 • Toegang tot de Smartass Community
 • Niet tevreden? Geld terug!
VOORVERKOOP

DRESS FOR SUCCESS

DE ONLINE MASTERCLASS
597 EXCLUSIEF BTW
 • Ontwikkel je eigen stijl
 • Doe méér met wat er in je kast hangt
 • Voor een tijdloze kleerkast die 100% bij jou past
 • Levenslange toegang tot de Masterclass
 • Duidelijke videolessen & handig werkboek
 • Niet tevreden? Geld terug!

De dress for success formules

De Masterclass gaat live op dinsdag 1 september.

SILVER FORMULE

DE ONLINE MASTERCLASS
499 EXCLUSIEF BTW
 • Levenslange toegang tot de Masterclass
 • Een superpraktisch werkboek
 • Duidelijke videolessen, to the point!
 • Toegang tot de Smartass Community
 • Niet tevreden? Geld terug!

GOLD FORMULE

MET PERSOONLIJKE SESSIES
699 EXCLUSIEF BTW
 • 2 virtuele hulplijnmomenten met Liesbeth
 • Persoonlijk advies tijdens de calls
 • Plan de momenten in wanneer jij wil
 • Levenslange toegang tot de Masterclass
 • Een superpraktisch werkboek
 • Duidelijke videolessen, to the point!
 • Toegang tot de Smartass Community
 • Niet tevreden? Geld terug!
TOPDEAL!

DIAMOND TRAJECT

PREMIUM PERSOONLIJK TRAJECT
999 EXCLUSIEF BTW
 • Persoonlijke Business Styling Sessie
 • In de in-house store van Liesbeth
 • Advies en styling op maat
 • 2 virtuele hulplijnmomenten met Liesbeth
 • Levenslange toegang tot de Masterclass
 • Een superpraktisch werkboek
 • Duidelijke videolessen, to the point!
 • Toegang tot de Smartass Community
 • Niet tevreden? Geld terug!
 • Prijzen zijn exclusief btw.